Hyra buss

Ibland kan det vara skönt att hyra buss och slippa saker som körning, tankning och parkering. Ni kanske är ett gäng kompisar, ett företag som ska på konferens eller en förening eller en skolklass som vill unna sig en härlig utflykt. Då vill man inte ha några bekymmer utan bara kunna luta sig tillbaka och njuta av resan.

Boka buss hos Wallins Brålanda Buss & Taxi AB och få en trevlig stund på väg till ert resemål.

Hyra buss
Med lång erfarenhet av bussbranschen ser vi till att du som önskar hyra buss får den bästa tänkbara servicen. Kontakta oss gärna för mer information.

Bussresor med erfarna chaufförer i Dalsland

Hos oss kan ni hyra buss till korta såväl som långa resor i exempelvis Dalsland. Vi utgår från Brålanda och anlitas ofta för uppdrag i exempelvis Frändefors, Mellerud och Färgelanda. Våra erfarna och trevliga chaufförer gör alltid det lilla extra för att ni ska känna er nöjda med oss och med resan. Det är enkelt att boka buss hos oss på Wallins Brålanda Buss & Taxi AB och ni kan vara säkra på att få resa i ett fordon som är modernt, har hög komfort och är regelbundet besiktigat.

Mångårig erfarenhet av att köra buss

Vi har kört bussar sedan 1960-talet och har med andra ord lång erfarenhet av branschen. Det gör att ni kan känna er trygga när ni väljer att hyra buss av oss. I vårt bussgarage finns både minibuss och större bussar vilket gör att vi kan låta både mindre och större sällskap boka buss.

Flexibla lösningar för era resor

Bussresor med Wallins Brålanda Buss & Taxi AB präglas av säkerhet, komfort och genuin service. Vi erbjuder flexibla lösningar för många olika sorters transporter. Priset för en resa med oss varierar och baseras till exempel på hur lång resan är, antal bussar och vilken sorts fordon som behövs.

Kontakta oss

Om ni vill veta mer om oss och om hur det går till att hyra buss så är ni varmt välkomna att höra av er. Kontakta oss och beskriv era önskemål så hjälps vi åt att planera alla detaljer.