Taxi

Sätt er i vår bekväma taxi, luta er tillbaka och låt någon av våra erfarna taxichaufförer köra er dit ni vill. Vi vill att ni ska känna er trygga och glada när ni åker med oss. Vårt företag har funnits sedan början av 1960-talet och det gör att vi kan det mesta när det gäller service och resor. Er tid är värdefull och därför är vi noga med att vara punktliga samt att ha ett säkerhetstänkande som genomsyrar allt vi gör.

Taxi Brålanda
Boka taxi hos oss på Wallins Brålanda Buss & Taxi AB. Våra chaufförer är punktliga och tar väl hand om dig.

Vi har fordon med många möjligheter

Wallins Brålanda Buss & Taxi AB har flera olika fordon att välja mellan. I vår fordonspark finns både personbil och minibuss för att kunna vara så flexibla som möjligt när det gäller önskemål kring taxiresor. Ibland kanske ni är ett större sällskap som vill resa tillsammans och det är inga problem för oss. Vi erbjuder bekväma resor av högsta kvalitet och bästa möjliga service.

Erfarna chaufförer som hittar dit de ska

Våra taxichaufförer är noga utvalda och vi ställer höga krav på alla som arbetar hos oss. När ni reser med Wallins Brålanda Buss & Taxi AB kan ni känna er säkra på att föraren är ansvarsfull, utbildad och har god lokalkännedom.

Vi kör taxiresor i Dalsland

Vi utgår från Bråland och utför taxiresor i Dalsland på orter som exempelvis Frändefors, Färgelanda och Mellerud. Vi är ett serviceinriktat företag som har möjlighet att ta emot bokningar i princip när som helst. Det är dock inte möjligt att förboka taxi lördag natt kl 02.00.

Boka taxi hos oss

Vi har vårt taxigarage på Rapsvägen 14 i Brålanda som är en tätort i Vänersborgs kommun. Kontakta oss gärna om ni har frågor och funderingar eller om ni vill beställa taxi. Vi besvarar er förfrågan så snart vi kan och våra chaufförer ser framemot att få köra just er till er destination.